Két Red Dead Redemption készülhet a háttérben?

A Rockstar weboldalának forráskódja gyanús dolgokra hivatkozhatott, amik még be sincsenek jelentve.

Egy Reddites topic röviden leírja, hogy a Rockstar játékainak milyen azonosítót adtak, s bár két játék (a Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption: Undead Nightmare) egy picit kilóg a sorból, a számozási logikát érdemes figyelni. Az 1-es számot kapta a Red Dead Redemption és a 111-est az Undead Nightmare. Viszont a 11-es és 112-es azonosítókra 404-es hibaüzenet jött, ami azt jelenti, hogy van hozzájuk forráskód, csak még nem hivatkozik rá a weboldal. A két játék tehát az első rész folytatása, illetve egy remake lehet, és mindkettőről már írtunk a hét folyamán, hogy megvalósulhatnak – a Rockstar egyik alkalmazottja azóta jelszó mögé bújtatta portfólióját azzal a tavaly júliusi keltezésű képpel.

Tehát valamivel készülhet a Rockstar, akik ráadásul már kijavították a forráskódot is. Nemsokára teríteniük kell a lapjaikat!

ps4pro-Red-Dead-Redemption-kod

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu