[E3 2016] Három adag Final Fantasy XV: Titantól a Kingsglaive-ig [VIDEO]

A Final Fantasy XV-ből egy tonna új videó jelent meg az E3 során.

Az első trailerben a Titan harcba tekinthetünk be, de más jelenetek is felbukkannak az Afrojack által megtolt videóban, mint például a járgányok, vagy a Chocobo használata.

A másik videó az IGN-től hasonlóan egy bossfightot mutat be, viszont itt Afrojack nélkül láthatjuk a Square Enix idei egyik nagyobb dobását.

A harmadik, utolsó videóban láthatunk egy kis részletet a Kingsglaive: Final Fantasy XV-ből, amelyet a Square Enix a Sony Picture Entertainmenttel közösen hoz létre. Japánban a film július kilencedikén, Amerikában augusztus tizenkilencedikén, Európában nem tudni, mikor jön a film, míg a játék maga szeptember harmincadikán jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu