PlayStation-dokumentumfilm készül! [VIDEO]

A hálószobától a milliárdokig: A PlayStation-forradalom címmel készül egy dokumentumfilm.

Anthony és Nicola Caulfield azt szeretné bemutatni, hogy a PlayStation miként változtatta meg a videojáték-ipart. Az „A hálószobától a milliárdokig” cím nem újkeletű, hiszen a páros korábban már két korábbi időszakkal kapcsolatban létrehozott egy-egy hasonló elgondolású filmet. A PlayStationös epizódhoz viszont egy kis anyagi segítséget kérnek, mivel egy Kickstarter-kampányt is elindítottak, de már összejött a kitűzött kb. 2 millió forintnak megfelelő ötvenezer angol font.

A Sony nem hagyta figyelmen kívül a párost, ugyanis maga Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke is áldását (illetve pénzét) adta a projektre.

A Caulfield páros szerint az előző két filmjük során olyan sok fejlesztő, kiadó, újságíró és zenész említette meg a PlayStation szerepét az iparban, hogy úgy döntöttek, érdemes lenne kizárólag a Sony konzoljának piacra lépéséről is készíteni egy filmet. És fognak is, mert már elérték a céljukat.

Gratulálunk! Megjelenés 2017 májusában.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu