Duke Nukem új játékot kaphat?

It’s time to kick ass and chew bubble gum… and I’m all out of gum. – talán ezt az idézetet is hallhatjuk hamarosan.

A franchise hivatalos weboldalán egy visszaszámláló halad bőszen a nulla felé, miközben az oldalon egy „boldog 20. évfordulót!” szöveg látható. Nem Duke ünnepli a születésnapját, hiszen ő 1991 júliusában jelent meg először. Ez az évforduló talán a Duke Nukem 3D-re utal, mivel az 1996-ban jött ki (igaz, januárban… kicsit sántít a szituáció!).

A visszaszámlálás a PAX West eseményre vonatkozik, hiszen az szeptember másodikán indul, és pont egy hétre vagyunk attól a számláló szerint is. A Gearbox is jelen lesz a rendezvényen, és mivel most náluk van Duke licensze, az ígért „sosem látott bejelentések, exkluzívok és meglepetések”között talán a napszemüveges macho is elfér.

Új játék? PS4/X1 portot kap a 3D? Majd meglátjuk.

Ha új játék lesz, nehogy majd’ másfél évtizedig legyen fejlesztve, mint a Forever…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu