FRISSÍTVE – TGS-trailert kapott a Nioh, főszerepben egy óriáspókkal [VIDEO]

FRISSÍTVE: A Nioh nem hagyta ki az alkalmat, hogy a Tokyo Game Show-ra egy új trailert kapjon.

William (a főhős) hajóját elpusztítja egy leviatán, majd egy tonna küzdelem közepette egy óriáspókot is látunk feltűnni. Igen, egy óriáspókot (még jó, hogy nem óriáspolipot!).

A Nioh február kilencedikén érkezik kizárólag PlayStation 4-re.

EREDETI: A Tecmo Koei és a Team Ninja végre konkretizálta, hogy a „japán Dark Souls”-nak is nevezett Nioh mikor is gurul ki végleges formájában a boltokba és a PlayStation Store-ra.

A Ríviai Geralt kinézetére hajazó főhőssel érkező akció-RPG, amely egy alfa és egy béta tesztet is kapott az utóbbi 3-4 hónapban, 2017. február kilencedikén érkezik világszerte kizárólag PlayStation 4-re. Ez bár nem éppen a 2016-os időszak, amire számítottunk, de annyi baj legyen, legalább 13 évvel a bejelentés után (igen, 2004-ben hallhattunk róla először!) végre elkészül!

Aki a Dark Souls III után valami hasonlóra és újra vágyik, a Team Ninja játékában megtalálhatja a számításait. Akik esetleg nem ismernék nagyon a Nioh-t, annak itt van jó négy órányi (!) játékmenet az augusztusban lerendezett bétából. A játékban lesz jó pár történelmi karakter is.

Nem lepődnénk meg, ha a megjelenés előtt még egy bétát bedobna a Tecmo Koei.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu