Már 20 millió játékosnál tart az Overwatch! [VIDEO]

A Blizzard játéka egyre magasabb szintekre emelkedik.

Hiába a World of Warcraft patinás múltja, a házon belüli Overwatch kitépte a stafétát a MMO képletes kezéből – már a Blizzard is beismerte: igen, húsz milliónál több játékossal rendelkezik a csapatos belső nézetes shooter.

Ebben az az említésre méltó, hogy nem egy free-to-play játékként érte el ezt a szép számot a Blizzard, ugyanis egy fizetős címről beszélünk. Alig öt hónap alatt ekkora eredményt nagyon ritkán látunk elérni: a legtöbb AAA címnek az élettartama során 5-10 millió példányos eladást kellene felmutatni, hogy sikeresnek kezeljék, és ezt a Blizzard már messze felülmúlta. A Call of Duty kb. 30 milliót hoz össze, és ez sem tűnik már lehetetlen célnak az Overwatch számára.

Az Overwatch pedig a sikert meghálálja a konstans frissítéssel és patchekkel – az új szezonális event a Halloween köré összpontosul, és október tizenegyedikétől november elsejéig tart. Halloween tematikájú, száznál is több plusz profil ikont/sprayt/győzelmi pózt/intrót/skint/emote-ot raktak be ennek során a játékba. Minden Loot Box legalább egy ilyen tárgyat ad, függetlenül attól, hogy csak szintet léptünk, vagy esetleg vásároltunk Loot Boxokat.

Új PVE is érkezett, a Junkenstein’s Revenge. Négyen játszhatunk (Ana, Hanzo, McCree és Soldier 76) Junkenstein (vagyis Junkrat) és szörnyei ellen. Ebből egy trailer látható a hír alatt.

Az Overwatch talán még az idei évben eléri a 25 millió játékost, ha ennyire töretlenül sikeres marad.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu