Egy sztrájk szivárogtatta ki, mit dolgozhat fel a Telltale a Marveltől!

Újabb képregény-univerzum kaphat a Telltale-től egy epizodikus játékadaptációt.

Még 2015 áprilisában hangzott el a megegyezés a két cég között, miszerint a Telltale első Marveles játéka 2017-ben érkezhet. Mégis hogyan tudtuk meg, hogy a Guardians of the Galaxy (magyarul A galaxis őrzői) kerülhet feldolgozásra?

A ComicBookMovie felfedezte a SAG-AFTRA listájában a Guardians of the Galaxy – The Video Game aka Blue Harvest elnevezést a The Walking Dead harmadik évada mellett. A szinkronszínészek sztrájkolnak, a listájuk pedig elkotyogta a jövőbeli terveket. Talán áprilisban érkezhet, egy időben a filmmel?

Miért vennének fel előre hangokat, ha nem lenne tervben már a játék? Feleslegesen nem rögzítenének szinkront és hangokat valamiért, ami csak kukába kerülne (igaz, volt már erre néhányszor példa).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu