A Switchre tart az új Assassin’s Creed? [VIDEO]

A Ubisoft-Nintendo kebelbarátság egy másik franchise-ot is bevethet.

Laura Kate Dale már megint megcsinálta: korábban már több alkalommal is igencsak csípős dolgokat hintett el a Nintendo napokon belül bemutatásra kerülő Switchéről (még az NX korszak alatt is!), és most az Assassin’s Creedről véli azt, hogy a handheld-konzol hibriden fel fog ez a név is bukkanni.

OBE1Plays szerint az egyiptomi helyszínűnek pletykált és Empire alcímmel ellátott Assassin’s Creed egy napon fog jövőre érkezni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ezt Laura Kate Dale is megerősítette:

OBE1Plays 12 napon át fog infókat szivárogtatni a Switchről – a második napon annyit mondott, hogy a Switch VR valós lesz, és a boltokban kapni lehet majd a Nintendo virtuális valóságra kihegyezett eszközét, ami ráadásul wireless lesz, elsőként a mainstream eszközök közt. Húha.

Látván a Nintendo és Ubisoft közti együttműködést (a Wii U esetében is volt erre példa), nem tűnik badarságnak az Assassin’s Creed Switchesítése.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu