Újabb rekordot döntött a Steam!

A Valve újabb magasságokba emelkedett.

A PCGamesN szerint tegnap délután háromnegyed négy körül 14 millió 206 ezer 607 felhasználó használta egyszerre a Steamet. Ez még nagyobb szám, mint a január másodikai 13 millió 910 ezres adat. A Steam Database is megerősítette ezt a termetes felhasználói adatot Twitteren.

A legjátszottabb játék jelenleg is a DotA 2, ami 1 millió 295 ezer 114-es csúcsrekorddal bír és tegnap alig 50 ezerrel maradt csak le a hétszámjegyű eredménytől. A Counter-Strike: Global Offensive most is jó 442 ezer játékossal rendelkezik, és tegnap 673 ezerig kúszott fel ennek a játéknak a felhasználóbázisa (a rekord itt 854 ezer).

Gabe Newellék rendszere egyre nagyobb közönséget szolgál ki (és eközben egyre több, néha igencsak megkérdőjelezhető játék bukkan fel rajta), úgyhogy nem kizárt az, hogy idén még elérik a 15 milliós felhasználói rekordot is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu