Nem cicázik a Gravity Rush 2 sem… vagyis de [VIDEO]

A Gravity Rush 2 is egy cicával próbálja eladni magát, hasonlóan a Ubisoft próbálkozásához a Ghost Recon: Wildlands videójával.

A japán PlayStation is egy új trailert hozott össze az arrafelé Gravity Daze 2 néven ismert PlayStation 4-exkluzívhoz, és ebben Kat helyett Cat, vagyis a macska a főszereplő. Persze nem lenne a játékhoz illő a videó, ha nem lenne ebben a gravitáció a fejére állítva, így a Sony ezt is megvalósította.

Nem kell attól tartani, hogy semmit sem értünk, ugyanis angol feliratokat is összehoztak a videóhoz, úgyhogy csak be kell kapcsolni azokat a fogaskerék alatt a YouTube lejátszójában. Fair play!

A Gravity Rush második része a jövő héten jelenik meg PS4-re, és már most elárulhatjuk, hogy folyamatban van a tesztünk ezzel kapcsolatban. Nemsokára olvasható lesz az oldalunkon!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu