Megtudtuk, mikor érkezhet a Bioware új IP-je és az új Need For Speed is!

Az Electronic Arts pénzügyi jelentése tartalmaz egy pár fontos részletet.

Ebből kiderült, hogy a Bioware új játéka, ami a fejlesztők blogja szerint megváltoztatja, miként játszunk akciójátékokkal, 2018 márciusa előtt meg fog jelenni. A még névtelen IP-t nagyban hypeolja a Bioware a posztjában: „akció-kaland játék, nem RPG”, „új univerzum rengeteg új történettel, karakterekkel és játékmenettel”, „egy egyedi IP, ami izgalmas, új megoldásokkal hozza össze a játékosokat” – ezek mind idézetek a posztból. Merész kijelentések. A megjelenési előrejelzés miatt minden bizonnyal az E3-on, vagy pontosabban az EA Play rendezvény során bemutatásra kerül a már 2012 (!!!) óta készülő projekt – kizárt, hogy ez ne történjen meg.

A Need For Speed is visszatér az Electronic Arts jelentése szerint – „ambíciózus cím, kompetitív online-nal”, mégpedig 2018 márciusa előtt. Ebből kb. le is szűrhetjük, hogy állandó internetkapcsolatot fog igényelni pont úgy, mint a 2015-ben megjelent Need For Speed reboot.

Még megemlítenénk pár részletet a fiskális riportból – a Battlefield 1 50%-kal nagyobb játékosbázissal rendelkezik a megjelenés utáni időszakban, mint a 4, ezzel pedig a legjobb rajtját vette a franchise. A Titanfall 2 bár kevesebbet (míg a BF1 többet) mutatott fel az elvárásokhoz képest, az új tartalmak az ígéretekhez hűen ingyen érkeznek a Respawn shooteréhez. A FIFA 17 sztorimódját tízmilliónál is többen játszották, és ezzel „a legjobban kelendő konzolos cím a világon” az EA szerint.

Az eladások emelkednek, a digitális értékesítés pedig 60%-ot tett ki, és 18%-kal jobb eredménnyel büszkélkedhet összességében az Electronic Arts, mint egy évvel korábban. Sajnos a DLC-kben is élen jár a kiadó, ami ellen már elkezdtek más kiadók (mint például a Ubisoft) fellépni.

De nem lesz Skate 4!

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu