Nioh: PlayStation 4 vs. PlayStation 4 Pro elemzés [VIDEO]

A DigitalFoundry alaposan egymásnak ugrasztotta a Team Ninja játékát a két PlayStation 4 modellen.

A PlayStation 4-exkluzív akció-RPG-je képes másodpercenként hatvan képkockával futni, ha az Action Mode-ot választjuk a beállításokban függetlenül attól, hogy sima PlayStation 4-et, vagy PlayStation 4 Pro-t használunk – igaz, ekkor cserébe a felbontás egy kicsit meg fogja szenvedni. Ezzel szemben a Movie Mode harminc fps-re limitálja mindkét PS4-en a frame rate-et, viszont ekkor a felbontás nő. A Variable mód a köztes megoldás a két véglet között.

A felbontásban azért vannak eltérések: az Action módban PlayStation 4 Pro-n 1080p-től akár 720p-re is (!) leskálázza a Team Ninja RPG a Nioh-t, ami a sima PS4-en többnyire csak 720p-re limitálja magát ebben a módban. A Movie módban a sima PS4 full HD-n fut, a PS4 Pro pedig 1440p és 2160p között ingázik, a Variable pedig 2304×1296 felbontásra esik legrosszabb esetben az erősebb PlayStationön – sajnos a sima PS4 esetében a DigitalFoundry nem részletezte, hogy mit tud így a Nioh.

A videóban további részleteket hallhatunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu