South Park And The Fractured But Whole: Cartmanék már megint késnek

Az új South Park játék még később jön, mint ahogy azt eddig sejtettük.

Ez már-már hagyomány: bejelentésre kerül egy játék a kölykökkel, majd halasztás halasztást követ. A South Park: The Stick of Truth-ot a THQ először 2012 második felére időzítette, majd átrakta 2013 elejére, aztán csak simán 2013-ra módosította a megjelenést… aztán csődbe ment a kiadó. Ekkor a jogokat megvásárló Ubisoft 2013 decemberére rakta a káromkodó gyerekek történetét, majd végül 2014 márciusában volt esedékes a megjelenés. Követhetetlen…

Most a folytatással, a The Fractured But Whole-lal is késlekedés van: a tavalyi E3-on december hatodikára időzítette a Ubisoft a szuperhősnek öltözött gyerekek kalandjait, de aztán 2017 elejére rakták át a játékot. Most pedig – talán picit aggasztó módon – a következő üzleti évre módosult a dátum, azaz 2017 áprilisa és 2018 márciusa között jön a The Fractured But Whole PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Mégis mi van ezekkel a South Park játékokkal?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu