Hack ‘n’ slash Warhammer játék érkezik, konzolokra is

Megállapodást kötött a Bigben és a Games Workshop.

A Warhammer Fantasy Battles IP-re épülő játékról állapodott meg a két cég, és ennek köszönhetően első alkalommal láthatunk majd egy hack ‘n’ slash Warhammer-játékot, ami ráadásul a Régi Világban fog játszódni. Kik lesznek a fejlesztők? Az Eko Software, akik többek között a How To Survive-ot és a Handball címeket fejlesztették (a többi közül nehezen tudnánk kimagaslót említeni…).

További részleteket, így például a történetet, a játszható fajokat, a célplatformokat és a helyszínt a felek csak később fogják közölni, de látván a Bigben legutóbb meglépett húzását, miszerint az eredetileg DRM-mentes ígérettel közösségi finanszírozott 2Darkot kiadták konzolokon, illetve PC-n is DRM-mel, esélyes, hogy ez a Warhammer játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re fog érkezni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu