Már az E3-ra gyúr a Microsoft és a Nintendo [VIDEO]

A két cég nagy dobásokat ígér az idei E3-ra.

Az Xbox-vezér Phil Spencer a Twitteren azt írta, hogy „Több időt szeretnék adni a játékainknak az E3 porondján. Néha úgy érzem, hogy az E3 során gyakran csak elhadarjuk a játékaink történetét.” Remélhetőleg ez nem azt jelenti, hogy esti mesét kapunk a redmondiaktól, akik az Xbox One erősebb kiadását, a Project Scorpiót is valószínűleg be fogják mutatni az E3-as műsorukban… hacsak nem külön rendezvényt kap a PlayStation 4 Pro riválisa. (Ráadásul idén nem is hétfőn tartják meg az előadásukat, hanem vasárnap délután, ami a mi időzónánknak lesz kellemes, hiszen éjjel 11-kor kezdenek.)

A Nintendo amerikai elnöke, Reggie Fils-Aime pedig a Fox Newsnak mondta el, hogy számukra az E3 mindig is egy fontos időszak, és szerintünk egy „nagy” E3-nak néznek elébe. Ezúttal úgy tűnik, hogy nem csak egy sima Nintendo Directtel intézik el az eseményt, hanem nekik is lesz egy előadásuk talán.

A Sony? Nos, ők hallgatnak, de tavaly komolyat meneteltek, és azt nehéz lesz felülmúlniuk, de ki tudja, lehet, hogy ismért sikerül.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu