Rajtunk is múlhat a Final Fantasy XV bővítése

A Square Enix kíváncsi a véleményünkre.

A májusi, 1.10-es frissítéssel a fejlesztők azt is szeretnék tudni, hogy mit szeretnénk a leginkább látni egy jövőbeli fejlesztésben. Nem valami könnyen legyinthető lehetőséghalmaz van a menüben, amit a főcímképernyőről elérhetünk – hét történetszálat, illetve öt játszható karaktert láthatunk a listában, de ezeken túl egy Hard nehézségi szintet, illetve két további opciót láthatunk. Nem írnánk le, hogy pontosan mik is ezek – saját felelősségre a lenti képek kinagyíthatóak.

A frissítéssel egy új tofurecept is bekerült a Final Fantasy XV-be, a második közösségi fotóverseny nyerteseinek munkáit a Hammerhead étteremben láthatjuk, és aki további részletekre kíváncsi, ezen az oldalon megtalálhatja őket.

Ja, és a Final Fantasy 7 Remake-hez keresnek új alkalmazottakat itt – több pozíció is nyitott.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu