Ingyen játékot kínál a Sony az új PlayStation Plus előfizetőknek!

Ezzel a lépéssel szeretne a Sony több előfizetőt magáénak tudni a PlayStation Plusban.

A GameSpot írása alapján mindenki, aki Európában új előfizetőként a PlayStation Store-on egy évre előfizet a PlayStation Plusra (ez kb. 18 ezer forint), ajándék játékban részesül, mégpedig a Star Wars Battlefront Ultimate Edition kerül így a játékos birtokába! A Sony szerint az előfizetés után 5-10 nappal kapja meg mindenki a kódot, hogy aktiválás után letölthesse a játékot.

Még nem biztos, hogy világszerte él a „limitált ideig” (június 30-ig) élő akció, de az európai régió esetében ez biztosan működik. A Star Wars Battlefront Ultimate változata az alapjáték mellett a 4 DLC-t, 11 plusz fegyvert, és 24 feltuningolt Star Cardot kap.

Sajnos a már aktív előfizetéssel rendelkezők nem vehetnek részt a buliban…

FORRÁS: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu