[E3 2017] Star Wars: Battlefront II: ingyen lesz minden DLC! [VIDEO]

Igazak voltak a pletykák, nem lesz Season Pass!

Az EA Play utolsó durván fél órája a DICE, a Criterion és a Motive játékáról, a Star Wars: Battlefront II-ről szólt (és ennek jelentős része főleg egy viszonylag gyenge eSports-kommentárral ellátott multiplayer meccs volt a pre-alphából).

No, a lényeg: témákkal meghatározott szezonokra bontva ingyenes lesz minden DLC. Helyszínek/pályák, karakterek, járművek, játékmódok, fegyverek, star cardok, minden, mi szem-száj ingere. Az első „szezon” decemberben indul, Az utolsó Jedi után szabadon, így Finn és Captain Phasma is játszható karakter lesz, Crait új bolygóként érkezik, D’Qar fölött egy új pálya is begurul… szóval nem rossz az ötlet. (De valahol biztosan pénzt fognak kérni. Ha tippelni kéne: lootboxok. Vagy épp a star cardok? Négy fajta lesz: Common, Uncommon, Rare, Epic…)

A Star Wars: Battlefront II november tizenhetedikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az előrendelők korábban nekiülhetnek a többiekhez képest a bétának mindhárom platformon.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu