[E3 2017] Sztorimódot kap a Madden, visszatér az NBA Live [VIDEO]

Két sportjáték egy csokorban.

Az EA Play-t a Madden NFL 18 nyitotta. Érdekes döntés… mindenesetre sztorimódot fog kapni a játék, ennek a neve Longshot. Az errefelé nem mainstream népszerűségnek örvendő rögbijáték a három évtizede során először kap sztorimódot, ami egyfajta „interaktív filmnek” is tekinthető. A Madden NFL 18 augusztus huszonötödikén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A kosárlabdásoknak viszont idén lesz egy újabb választása. Miközben készül az NBA 2K18 (elvileg Nintendo Switchre is), visszatér az NBA Live széria is. A 2015 őszén kiadott NBA Live 16 oltári nagyot zakózott: még tízezret SEM adtak el belőle, miközben milliós nagyságrendekben vették a 2K Sports NBA 2K16-ját. Lesz kampány mód is, ami a profi, stadionos mérkőzések mellett az utcai kosárlabdát is beveti (ennek a neve The One) – ha már nem lesz új NBA Street, ezzel kell megelégednünk… az ingyenes demó augusztusban érkezik, a játék maga pedig ősszel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu