Ace Combat 7: Skies Unknown: tizennégy percnyi repülés a játék rendezőjével [VIDEO]

Az IGN-nek köszönhetően közel negyed órán át személhetjük az új Ace Combatot.

A videón kommentár is található, ezt Kazutoki Kono, a széria producere „rakja rá” a játékmenetre, amin nem nagyon érződik, hogy sokat kellene hegyezni rajta… mondjuk az is igaz, hogy a producernek ismernie kell a játékot, és ez látható is azon, hogy milyen remekül is irányítja az eseményeket. Emiatt azért lehet, hogy nem látni, hol is kellene még hegyezni az Unreal Engine 4-et bevető repülőszimuláton, aminek az E3-as demóját Kono jóformán tökéletesen végig is viszi.

Az Ace Combat 7: Skies Unknown 2018-ra lett halasztva PlayStation 4-en (PlayStation VR-támogatással), Xbox One-on, és PC-n – a kiadó a Bandai Namco lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu