L.A. Noire Remastered: két érdekes újítást kaphat?

Felújítást kaphat az L.A. Noire?

Az azóta sajnos megszűnt Team Bondi játéka, az L.A. Noire már hat éve, hogy megjelent, de vannak pletykák arról, hogy a PlayStation 4/Xbox One/Nintendo Switch hármasra érkezhet egy felújított változat.

A Comicbook arról mesél, hogy a Rockstar már csendben virtuális valósággal kapcsolatos lehetőségeket is tesztelgetett PlayStation 4-en, így van annak esélye, hogy PlayStation VR-támogatást kapjon a nyomozósdi. Ez még semmi: belső nézetes játékmódot is kaphatunk. Legutóbb ilyesmit a Grand Theft Auto V-tel hoztak össze a PS4/X1/PC portokhoz, és az nem is lett problémás átalakítás.

Az L.A. Noire Remastered elvileg 2017 végén érkezhet, de lehet, hogy áttolják 2018-ra, hogy először a Red Dead Redemption 2, ami 2018 tavaszára lett mozdítva, megjelenjen.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu