Night Trap 25th Anniversary Edition: íme a Survival mód [VIDEO]

A Screaming Villains egy másik játékmódot is leleplezett az egykoron divatosnak tekinthető FMV-játékok egyikének felújított kiadásából.

A videóban Augerék, a rosszfiúk, többféleképpen kerülnek csapdában szerte a házban, ami papíron úgy hangzik, mintha a Reszkessetek, betörők! valamelyik részét definiálnánk, holott nem ez a helyzet, hiszen egy kissrác helyett tinédzser hölgyek tartózkodnak egy házban, amit biztonságosnak kell fenntartanunk a túlélésük érdekében.

A Survival mód kivágja a történetet, és csak az egyre nehezebb köröket kell túlélnünk. A Twitter-poszt szerint további fícsörök, platformok (PlayStation Vita? Nintendo Switch?), dokumentumfilm, és egy megjelenési dátum is nemsokára bejelentésre kerül akár még a hétvégén.

A Night Trap 25th Anniversary Edition JELENLEG PlayStation 4-re és Xbox One-ra van hivatalosan bejelentve.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu