Egy kontroller mind felett [VIDEO]

Az ALL Controllerre tökéletesen illik Tolkien idézete.

A kontroller a kényelmet szeretné az előtérbe helyezni. A távirányítókkal is eléggé zavaró tud lenni, ha egynél többet kell használni, bár erre hoztak létre univerzális távirányítókat, amik általában nem működnek. Az ALL Controller hasonló célra lett létrehozva: PlayStation 4, Xbox One, Android, iOS, PlayStation 3 és Xbox 360 eszközökkel már most működik (a PC/Mac/Linux magától értetődő), és a Wii, Wii U, Switch hármasa is tervbe van véve a támogatott hardverek listájára. A gombokat testreszabhatjuk és makrókkal elmenthetjük, úgyhogy kézreeshető gombkiosztást is faraghatunk attól függően, mire kötjük az ALL kontrollert.

A hír írásának pillanatában a Kickstarter-kampány kemény 600 kanadai dollárral marad el a 75 ezer dolláros céltól úgy, hogy még 44 nap van a célig, úgyhogy ez lazán meglesz a Digital Depthnek. A kontroller kábeles és wireless változatban is kapható lesz – előbbi kb. 16 ezer, míg utóbbi úgy 19 ezer forintba fog kerülni, amikor is 2018 májusában elkezdődik ezeknek kiszállítása.

Csak egy kérdés: miért nem jutott korábban eszébe valakinek ez a nagyszerű ötlet?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu