Warhammer: Vermintide II: folytatódni fog a patkányirtás [VIDEO]

Left 4 Dead Warhammer-köntösben a Fatshark műhelyéből.

A Warhammer: End Times – Vermintide PC-n már 2015. október 23-ától elérhető (érdekes időzítés…), míg az Xbox One és a PlayStation 4 tavaly október 4-én kapta meg a kizárólag multiplayerben használható FPS-t, amiben a Skaveneket, a rágcsálóféle faj tagjait kellett irtani.

Tegnap este repült ki a sajtóközlemény mindenhová (a mi email-fiókunkra is), hogy készül már a második rész, ami szintén a Warhammer Fantasy világában fog játszódni a Steames oldal alapján.

A játékot normálisan október 17-én, magyar idő szerint este hat/hét órakor (akkortájt ők előbb lépik meg az óraátállítást, mint mi – nem vagyunk benne biztosak…) fogják Twitchen megejteni a Fatsharkosok.

Addig is egy teaser a PC-re, illetve konzolokra (valószínűleg a megszokott PlayStation 4/Xbox One párosra) készülő játékból:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu