Destiny 2: privát PvP meccsek igen, PTR nem? [VIDEO]

Több infomorzsa a Bungie napokon belül konzolon elrajtoló játékáról.

A Kotaku közölt pár részletet az első Destiny 2 DLC-ről, a The Curse of Osirisről. amiről korábban már megírtuk, hogy decemberben érkezhet – azért ez kicsit érdekes, hogy már most tudni, mire is számíthatunk a megjelenéstől számított három hónapon belül.

A Kotaku azt írja, hogy új patrol területet kapunk a Merkúron, egy új közösségi terület érkezne a Faroban, amit csak azok láthattak eddig, akik az első részben teljesítették az Osiris-kihívásokat. A The Curse of Osiris DLC-ben állítólag Vex, egy erőteljes Guardian ellen kell majd megküzdenünk. Az Activision/Bungie páros a témában persze nagyban hallgat.

Luke Smith, a Destiny 2 dizájnrendezője a lenti első videóban pár kérdést megválaszolt. A Bungie belsős listáján ott figyel a privát PvP kivitelezése, ám nem garantálja, hogy az első frissítések között ez bekerülhet a játékba. Nem adott viszont arra sok reményt, hogy a PTR (nyilvános tesztszerverek) megvalósuljon, holott a Blizzard esetében az Overwatch ilyennel rendelkezik. Grimoire-kártyák helyett a lore máshogy kerül előadásra – a fegyverek is rendelkeznek ilyen tabokkal, amik a háttérsztorit előadják, így nem egy weboldalra kellett ezeket pakolniuk, amit nem sokan olvasnának el. Ja, és lesznek olyan pajzsok, amivel Guardianunk gyorsabban fog futni.

A végére az élőszereplős trailerből egy rajongói változat, ahol a zenei aláfestést ezúttal Celine Dion adja – a végeredményen röhögtünk is, nem is keveset. A Destiny 2 szeptember 6-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a PC-s port pedig október 24-étől lesz elérhető.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu