Brutálisan nagy számmal dicsekedhet a Destiny 2 az egyszerre, egy adott pillanatban fennlévő játékosok tekintetében!

A Bungie-nál persze pezsgőt bontottak és Twitteren megköszönték a PS4 és Xbox One rajongóknak, hogy ekkora számban tolták a játékot.

Pár napja jelent meg PS4-re és Xbox One-ra a Destiny 2 és már most nem kevesebb, mint 1.2 millió játékostömeget hozott össze, ami elképesztően nagy siker az egykoron a Halo sorozaton munkálkodó fejlesztőktől. A diadalmenetre pedig PC-n sem kell már sokáig várni, hiszen október 24-én erre a platformra is érkezik majd a közösségi lövölde.

„Köszönjük mindenkinek a játékot, Guardianok! A Destiny 2 1.2 millió egyszerre fentlévő játékosbázist hozott össze.” – olvashatjuk a büszke twitter posztot a Bungie oldalán. Sajnos azt nem tudni, hogy platformonként ez mekkora számot jelent.

Ne felejtsük el azt sem, hogy ez az egyszerre fentlévő 1.2 millió játékos egy adott pillanatban beloggolt értéket mutat, tehát ennél a tényleges játékosszám sokkal nagyobb is lehet. Ezt a számot jelenleg még nem tudni, de amint kiderül, természetesen írunk róla, feltéve, ha lesz rá időnk a sok Destiny 2 tesztelés mellett.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu