Destiny 2: nagyon komoly rajtot vett a Bungie játéka, de elmarad az első résztől! [VIDEO]

Végre egy összehasonlítást is kaptunk arról, hogy miként fest a PlayStation 4, PlayStation 4 Pro és az Xbox One verzió.

Korábban már megírtuk, hogy a Destiny 2 egyszerre 1,2 millió játékossal rendelkezik. Ez még csak a kezdet: az angol Chart-Track legfrissebb adatai alapján a Destiny 2 az Egyesült Királyságban az idei év legnagyobb rajtját vette, és itt hozzá kell tennünk, hogy csak a lemezes (!) változatot követik nyomon! Az üröm az örömben az, hogy az első részhez képest 58%-kal kevesebb fogyott az első héten a másodikból, igaz, az a rész négy konzolra jelent meg, nem pedig kettőre…

A Digital Foundry is nekiült a Bungie shooterének, és összehoztak egy elemző videót a három konzolból. A PlayStation 4 Pro 1080p-t és 4K felbontást egyaránt tud (utóbbit checkerboard felskálázással), és jobb textúrafilterezésre is képes, továbbá jobb az árnyékrenderelés minősége. Az alap PlayStation 4 stabil 1080p-t tud, ám az Xbox One dinamikus felbontással ingázik 1344×1080 és a 1080p között. Ennek ellenére a részletesség, a textúrák minősége és az effektek jóformán azonos szinten vannak a Sony és a Microsoft 2013-as konzolján.

De beszéljen helyettünk a videó – a Destiny 2 PC-re október 24-én jön ki, ott láthatjuk majd, hogy igazán milyen brutális vizualitással is rendelkezhet a játék.

Forrás: Chart-Track, Eurogamer/Digital Foundry

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu