CliffyB: életben kell tartanom a LawBreakerst! [VIDEO]

Cliff Bleszinski új játéka jelenleg nincs jó helyzetben.

A GameSpotnak egy igencsak izmos interjút adott a korábban a Gears of Warral alkotó CliffyB, aki most a Boss Key-jel hozta össze a PlayStation 4-re és PC-re megjelent LawBreakerst. Szerinte rossz ötlet volt a Destinyhez ilyen közel kiadni a játékot és tanult a szituációból: nem szeretne akkora bunkó lenni a neten a többiekkel mint idáig volt.

Bleszinski nem akart az Overwatch-csal megküzdeni, ugyanis szerinte a LawBreakers sokkal felnőttebbnek tűnik a Blizzard játékánál, ám a játék megjelenése balul sült el. Tegnap egy időben összesen 202-en játszották PC-n a SteamCharts szerint… de úgy véli Cliff, hogy a PlayStation 4-port viszont köszöni, jól van. Hogyne… „PS4-en az emberek kifizetik a 30 dollárt és online játszanak anélkül, hogy túlkomplikálnák,” mondta Bleszinski.

Az alacsony játékosszám miatt a matchmaking elég sokáig tart (vagy akár nem is jön össze még 45 perc után sem, ahogy a GameSpot tapasztalta!), de jönnek a patchek, az új játékmódok (Team Deathmatch – erről bevallotta, hogy hiba volt enélkül elstartolniuk… azért nem volt ott a kezdetekkor, mert nem akarta ugyanazt csinálni Bleszinski, mint a többiek) és pályák. CliffyB szerint ez továbbra is egy maraton és nem sprintfutam, és úgy véli, hogy a Warframe-hez hasonló pályát követhet az ő játéka is: a kevés kezdeti játékos ellenére a Digital Extremes kitartott a Warframe mellett, és az elszántság kifizetődött nekik.

Szerinte az új marketingkampánnyal az emberek megérthetik, miért érdemes játszani a játékkal, ami talán még az eSportba is bekerülhet, de ehhez, és itt CliffyB-t idézzük, „elsősorban életben kell tartanom a játékot.”

CrowbCat videója tökéletesen bemutatja, hogy miként esett hasra a hype után a LawBreakers

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu