Battleborn: egy lépéssel közelebb a halála felé [VIDEO]

Már a Gearbox is lemondott a Battlebornról.

A Gearbox fórumán jött a bejelentés: az őszi frissítés után több frissítést a Battleborn már nem fog kapni, úgyhogy bár a szerverek a közeljövőben működni fognak, a 2016 májusában megjelent csapatos shooter ezennel tetszhalott státuszba került.

A Blizzard játéka, az Overwatch az egekbe menetel, miközben az először félárra, majd free-to-play lehetőséget kínálva sem sikeres Battleborn lassan eltűnik, amin csak egy korábbi megjelenés segíthetett volna. Randy Varnell, a Battleborn kreatív rendezője azt írta a fórumon, hogy 2012 óta szinte csak ezen a játékon dolgozott, de már 2009-ben is voltak vele munkálatai.

A Gearbox amúgy csendben elkezdett egy másik játékon dolgozni (ami nem a Borderlands 3 – az is készül…), a Project 1v1-en, amiről korábban már beszámoltunk. Így múlik el a Battleborn dicsősége – már ha volt neki olyan. Ezúttal is Crowbcat videóját ágyazzuk be, remekül bemutatva a megjelenés előtti hype időszakát és a rajt utáni durván két hónapot…

Forrás: Gearbox fórum

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu