Slightly Mad Studios: az Electronic Arts megpróbált kibabrálni velünk! [VIDEO]

Ian Bell, a Slightly Mad vezérigazgatója nem fogta vissza magát a kiadóval kapcsolatban.

Tegnap már említettük, hogy a csapat Bell kommentje alapján feltehetőleg egy Halálos Iramban játékon dolgozik a Project CARS 2. Most viszont a vezérigazgató a múltra, azon belül is az Electronic Artsszal való együttműködésükről mesélt. [A videóban 6:14:08-nál mondja az alábbi nyilatkozatokat Bell!]

„Mi csináltuk meg a Need For Speed: Shiftet, aztán a Shift 2-t, majd az EA azt mondta, hogy adnak másfél millió dollárt, ha nem beszélünk más kiadóval és nem működünk másokkal együtt, majd újra adnak ennyit, aztán nekiülhetünk a Shift 3-nak. Erre azt mondtam oké, ez jó üzletnek hangzik. Elfogadtam a másfél milliót, kifizettem a srácokat, bónuszokat adtam, majd két héttel azelőtt, hogy elkezdtünk volna a Shift 3-on dolgozni, az EA törölte a projektet, figyelmeztetés nélkül. Annyit mondtak, nem csinálják ezt [az autós játékstílust] többet.”

Ez már elég durván hangzik, már-már kegyetlenül. Bell rátett még egy lapáttal: „Gondban voltunk, nem maradt semmink. Kikészültünk, szó szerint elpusztította az Electronic Arts a cégünket. Megpróbáltak kinyírni minket, és megpróbálták a technológiánkat is ellopni. Megpróbáltak kib_szni velünk – ezt nem lehet másképp mondani. Ezt próbálták meg, és mi nem szeretjük az EA-t emiatt.”

Innen azért elég komolyan visszajöttek a Project CARS-szal és annak folytatásával, és ha tényleg Fast And Furious (Halálos Iramban) játéknak ülnek neki, akkor lehet, hogy így fognak „bosszút állni” az Electronic Artson, akik – ha tényleg így történt a Shift 3 törlése – elég  nem fair módon bántak (majdnem elbántak!) a Slightly Mad Studiosszal…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu