Star Wars: Battlefront II: új részletek, szivárgások, és a PC-s béta gépigénye [VIDEO]

Kicsit hosszú menet lesz, de több témában is összefoglaljuk a Star Wars: Battlefront II minap történt eseményeit.

A Redditen Some_Info korábban már alaposan szivárogtatott a játékról (és ezt meg is írtuk) – na, most folytatta. Elárulta, hogy a DICE ezúttal egy megoldással rukkolt elő azok ellen, akik a multiplayeres mérkőzések legvégén kilépnek, mert tudják, hogy veszíteni fognak.

Minél többet játszunk, annál több kreditet fogunk kapni a meccs végén. A szivárogtató nem tudja, hogy ezt hivatalosan közlik-e, de egy példát is előhozott. 3-5 perc játék után kis bónuszt kapunk. 5-7 perc után 15% a jutalmunk, a következő szint 7-10 perc, és összesen 6-7 kritérium lesz, ám egyre nagyobb kreditmennység jár az utolsó szinteken, hogy ne lépjünk le, főleg a hosszabbítások során. Szerinte ez a rendszer már a bétában is benn lesz, hogy ne lépjenek ki a vesztésre álló játékosok.

Az Electronic Arts közölte, hogy a Battlefront II PC-s bétája (ami egy időben fut a PlayStation 4-es és Xbox One-os változatokkal: október 6-a és 9-e között, előrendelőknek pedig negyedikén indul a buli) milyen minimum és ajánlott gépigénnyel rendelkezik.

Minimum gépigény:

  • Operációs rendszer: 64-bites Windows 7 SP1/8.1/10
  • Processzor: AMD FX-6350/Intel Core i5-6600K vagy jobb
  • Memória: 8GB RAM
  • Videókártya: AMD Radeon HD 7850/NVIDIA GeForce GTX 660, 2GB VRAM-mal, DX 11-gyel
  • Internetkapcsolat: 512 KBPS vagy gyorsabb
  • Szabad hely a merevlemezen/SSD-n: 15 GB

Ajánlott gépigény:

  • Operációs rendszer: 64-bites Windows 10
  • Processzor: AMD FX-8350 Wraith/Intel Core i7-6600 vagy jobb
  • Memória: 16GB RAM
  • Videókártya: AMD Radeon RX 480 4GB/NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB VRAM-mal, DX 11-gyel
  • Internetkapcsolat: 512 KBPS vagy gyorsabb
  • Szabad hely a merevlemezen/SSD-n: 15 GB

Guillaume Mroz, a játék hőstervezője a Twitteren több dologról is beszélt. Szerinte a hősök mesterséges intelligencia általi kezelése nehéz lenne, de megpróbálják ezt kivitelezni a Skirmish és Arcade módokban. A fénykardos csata fejlődött: agilisabb, reszponzívabb lett, és most már fontos lesz kikerülni és védekezni is a támadások ellen. Az élő környezetnek köszönhetően lehetőség lehet majd arra is, hogy a skineket megnyithassuk, de a csapat megvizsgálja itt is a lehetőségeit.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, Electronic Arts

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu