Call of Duty: WWII: „teljesen kihasználja” a PlayStation 4 Pro képességeit

A Sledgehammer szerint az erősebb Sony konzol itt-ott komolyabb vizuális javulást eredményez a sima PlayStation 4-hez képest.

A novemberi hivatalos angol PlayStation magazinban Michael Condrey, a Sledgehammer Games társalapítója és egyik főnöke megszólalt, és ebből idézett a WCCFTech:

„Az új arcrendszer, az új animációs rendszer, az új fizikarenderelés – ezeket a PlayStation 4 életre kelti. A PlayStation 4 Pro erejét kihasználjuk teljes mértékben, hogy előhozzuk az igazi életszerűséget.” Ez a Headquartersben is jelen lesz – ez ugye a közösségi hub lesz, ahol egyszerre negyvennyolc játékos vehet részt, gyakorolhat a lőtéren, ilyesmi.

Érdekesség, hogy még sem a PlayStation 4 Pro, sem az Xbox One X nyújtotta előnyöket nem közölte még a Sledgehammer/Activision páros… pedig ideje lenne, ugyanis az éppen futó PC-s Call of Duty: WWII bétát a Steam-felhasználók igencsak negatívan értékelik! (És mi sem vagyunk valami jó véleménnyel a PS4-es bétáról…)

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu