Botrányt okozott a Batman: The Enemy Within második epizódja!

Valaki nagyon nem akart dolgozni a Telltale-nél… esetleg a határidők miatt következett be ez az esemény?

A Telltale epizodikus játékokkal most egy hét alatt kettő epizódot is produkál, ugyanis 3-án kijött a The Pact névre hallgató második rész a Batman: The Enemy Withinből (amiből a hétvégén teszttel jelentkezünk), és 10-én érkezik a Guardians of the Galaxy negyedik felvonása is. Előbbinek viszont egy tényleg minimális grafikai részlettel sikerült lábon lőnie magát.

Mi is történt? Nos, a Telltale fogta Andrei Karlov (volt orosz nagykövet Törökországban) képét, ami akkor készült, amikor Ankarában, egy művészeti kiállításon közvetlen közelről lelőtték, majd ez Photoshop segítségével át lett emelve a játékba egy az egyben.

Mi a probléma ezzel? A Telltale talán elfelejtette megnézni, hogy milyen környezetből emelték át a képet. Ezzel valószínűleg Oroszországot sikerül felidegesíteniük, és ki tudja, milyen folytatása lesz a történetnek…

Forrás: Eurogamer, Twitter

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu