LawBreakers gyenge eladások: a kiadója szerint most éppen a PUBG tehet róla

Szerintük a battle royale játék sikere miatt volt, hogy a LawBreakers a lőtéri kutyát sem érdekelte.

A tavaly nyáron megjelent LawBreakers egyértelműen akkor bukás volt, mint ide Lacháza. Cliff Bleszinki, a Gears of War játékok korábbi vezető designere többször is kifejezte emiatti elégedetlenségét. Mivel a játék egyébként általában véve kedvező kritikákat kapott, továbbá a meglévő játékosainak zöme sem elégedetlen vele, nyilvánvaló kérdés, hogy akkor miért nevezhető ekkora bukásnak? Shiro Uemura, a Nexon játékkiadó cég elnöke úgy gondolja, hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds sikere csökkentette jelentősen a LawBreakers iránti lelkesedést.

„Az USA-ban elkönyvelt eredményeink a tavaly év harmadik negyedévében messze az érvárt alatt teljesítettek.” – nyilatkozta Uemura egy befektetői tanácskozáson. „A LawBreakers egy egyedi first person shooter, amelyet igazi rajongóknak fejlesztettünk. Sokat várunk a megjelenésétől.”

Ugyanakkor, a cégvezető szerint „szerencsétlen fordulat”, hogy pont akkor került boltokba a játék, amikor a PUBG és a battle royale játékmód virágkorát érte. „Majdnem egyszerre került boltokba a két cím, így megnehezítette a LawBreakers dolgát, illetve ez a megjelenés más fps-ek létezését is megkeserítette.”

Annak ellenére, hogy enyhén szólva nem kapkodják el a LawBreakers-t, CliffyB csapata továbbra állandóan támogatja, lévén még mindig reménykednek, hogy egyszer majd javulnak az eladások.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu