Visszahozná a Prince of Persiát a franchise atyja!

Jordan Mechner nem akarja eltemetni a perzsa herceget. Éppen ellenkezőleg!

A Ubisoft kezében levő franchise-ról Chrissy Teigen (egy modell) kérdezte Mechnert, hogy mi a helyzet a Prince of Persiával, aminek első része 1989-ben jelent meg, és azt pont Mechner programozta. Teigen ugyanis szerette a szériát, ami utoljára 2010-ben jelentkezett (ez lett volna a The Forgotten Sands – az elfeledett homok, milyen találó név manapság…). Erre Mechner válasza ez volt a Twitteren:

„Chrissy, tudom, hogy néhányan hasonlóan éreznek. Mindent megteszünk, hogy megtörténjen!” Mármint a franchise feltámasztása. Szóval Mechnernek biztosan vannak tervei már egy új részre, csak ugye az a kérdés, hogy a Ubisoft (akikhez 2001-ben került az IP) hajlandó-e vele foglalkozni.

Azért is mondjuk ezt, mert az Assassin’s Creed és a Far Cry mellett idén (eddig legalábbis) a The Crew 2-t láthatjuk majd a kiadótól, és nem biztos, hogy vevők lennének megkockáztatni egy Prince of Persia-játékot.

…mi azért vevők lennénk rá.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu