Final Fantasy 30th Anniversary Exhibition: látnivalók a FF VII Remake-ből!

A franchise már harminc éves… így nem csoda, hogy vannak olyan képek/művészi rajzok, amiket eddig nem láthattunk.

Tokió Roppongi városrészében található a Mori Arts Center Gallery, ahol a Square Enix kiállította a több évtizedre visszanyúló „végső fantázia-kiállítását”. Az egyik érdekesség itt a „The Worlds Aerith Left Behind”, ami a Final Fantasy VII-ben látható Sector 5 Churchot hozta át a való világba – itt találkozott Cloud először Aerith-tel (akinek tragikus halála volt a játékban). A templom bejárása közben külön ehhez a kiállításhoz rögzített monológokat is hallhatunk Aerith emlékeiből.

A Gematsu a január 22-ei megnyitó előtt közölt képeket már a Final Fantasy VII Remake képeiből a Twitternek köszönhetően – a sajtó már benézhetett a kiállításra, így mi is idejekorán szolgálhatunk képekkel a játék PlayStation 4-exkluzív, epizodikus remake-jéből, ami ki tudja, hogy mikor jelenik meg…

A site a Famitsunak és a GAME Watchnak köszönhetően a Final Fantasy X-2-ről is szolgál látnivalókkal – ezek az illusztrációk eredetileg a Final Fantasy X | X-2 HD Remaster „Credits & Bonus Audio” lemezén voltak láthatóak, és ez a remasterpakk még 2013-ban jelent meg. A főszerepben Tidus és Yuna:

A kiállítás feburár 28-áig lesz nyitva.

Forrás: Gematsu, Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu