Traileren az új Gold Wireless Headset… játékmenettel! [VIDEO]

A Sony nem intézte el olyan egyszerűen az átfaragott Gold Wireless Headset videóját.

Igen, a trailer a PlayStation 4-re és a PlayStation VR-ra koncentrál – ez már alapból módosult a múlthoz képest, hiszen az első headset még a PlayStation 4/PlayStation Vita párost célozta meg (akkor még nem volt PSVR), úgyhogy most már kihagyták a handheldet.

Ez még nem minden: több játék is felvillan a képernyőnkön – Spider-Man, Monster Hunter: World, God of War, de a PlayStation VR egyik következő nagy reménységének tekinthető Bravo Team is sorra került benne . Azért maga a headset is jellemzésre kerül! Kényelmesebb viselni, jobb a mikrofonja, 7.1-es virtuális surround hangzást kínál, és egyes PlayStation 4-es játékok esetében finomhangolhatjuk a hangzásvilágot is. A 3.5mm-es csatlakozóval köthetjük a PlayStation VR-hoz a headsetet.

Amerikában már kapható a Gold Wireless Headset 100 dollárért – Európában valószínűleg 100 euróért, errefelé pedig 35-36 ezer forintért lehet majd megvásárolni.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu