Batman: The Enemy Within: mikor jön a finálé?

A Telltale játéka ezúttal komoly ígéretet tett.

Az előző rész végén megtudtuk, hogy melyik Jokert kapjuk – ha őszinték voltunk John Doe-val, nem lettünk ellenségei, viszont akár már itt is magára öltheti azt a tradicionális rosszfiú-jelmezt. Ebből kifolyólag „három és fél órányi tartalom van benne, ami két teljesen eltérő történetszálat kínál és maximum három jelenet egyezik meg közöttük,” idézve a sajtóközleményt, ami még azt is írja, hogy „az epizód teljes forgatókönyve nagyobb Christopher Nolan A sötét lovag trilógiájánál. (A szerkesztőnk amúgy a jó oldalát hozta ki Jokerből.)

„Mit választasz? Egy barátot, akinek tébolyodott megközelítése az igazsághoz magad ellen fordítja a barátaidat, vagy egy esküdt ellenséget, aki mindent megtesz azért, hogy szenvedni lásson, miközben Gotham városa ég?” – írja még a sajtóközlemény.

Az epizód amúgy március 27-én érkezik PlayStation 4/Xbox One/PC/iOS/Androidra. Addig is íme hét kép.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu