EVE Online: kitűnő megemlékezés Stephen Hawking számára!

A tegnap elhunyt tudósra gyönyörű megemlékezést hozott össze az EVE Online.

A 76 éves korában elhunyt tudós az asztrofizikában és a kozmológiában megkerülhetetlen lett. Mivel az EVE Online egy, a világűrben játszódó MMO, így nem csoda, hogy annak játékosai valami meglepővel készültek Hawking tiszteletére. Röviden: abbahagyták egymás hajójának szétlövését. Bővebben?

Sarkcsillagi fénycsóvákkal terítették be az űrt. Ezek moduljai erős, távolról is látható fényt bocsátanak ki, és ezeket használják a játékosok arra, hogy űrhajójukkal a térben máshová ugorjanak. Idáig általában egy ilyen fénycsóva félelemre adott okot, de tegnap, és ma is Hawking tiszteletére kerültek elő az inventorykból.

Egy másik játékos úgy döntött, hogy a Molea-rendszerbe elutazik, ami az EVE Online saját, játékosok által futtatott temetőjeként szolgál. Itt egy megemlékezést is terveznek. A lenti képeken látható is, hogy New Eden környékén mennyien is vetették be a sarkcsillagi fényt… főleg az első képen látható ez. Minél nagyobb a fény, annál több játékos használja.

Azért ilyet ritkán látunk, hogy egy MMO-ban ilyen komoly megemlékezést hoznak össze valaki emlékére. Van azért még bennünk emberiség.

Forrás: PCGamer

View post on imgur.com

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu