Spider-Man: mi lesz a második előrendelői bónusz? [VIDEO]

Eddig egyről tudtunk a háromból. Most behúzhatjuk a második mellé is az ikszet.

Nos, a második ilyen bónusz kosztüm a Marvel képregény-univerzumából származik, és az Avengers: Infinity War filmből ismerős lehet – a Bosszúállókban felbukkanó Pókember ugyanis az Iron Spider viseletet hordja magán, de a Spider-Man: Homecoming film végén is láthattuk már.

A videó kicsit csalafinta: először felbukkant a PlayStation YouTube-csatornáján, ahonnan törlésre került, de megmenekült, szóval sok értelme ennek az akciónak sem volt. Kérdés: miért is beszélünk erről? Nos, az Insomniac Games, a játék fejlesztői korábban megerősítették: minden viseletnek eltérő képességei lesznek.

A következő leleplezést júliusra tervezik – a vártnál rövidebb videóban ez nincs benne, ezt a VG247-ről vettük a képekkel együtt -, de addig még tuti lesz miről regélni, hiszen a Spider-Man megjelenése messze van: a PlayStation 4 szeptember 7-én kapja meg.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu