Így nézett ki a God of War 2015-ben [VIDEO]

Kratosnak rövidebb szakálla volt, véresebb volt a játék és több emberi ellenség volt benne.

A Sony Santa Monica bemutatta a játék 2015-ös, legelső verzióját, amely már sok változáson esett át. A cég erről a verzióról egy nemrég bemutatott streamjében lebbentette fel a fátylat. Ahogy láthatjuk is, a játék itt még igencsak korai fázisában van, bár már olyan megoldásokat is találunk benne, melyek prognosztizálták a későbbi sikert is.

Ezt a klipet egyébként az amerikai DualShockers nevű portál mutatta be egy élő műsor során, a múlt heti megjelenés előtt. Látható a videóban, hogy Kratos-nak rövidebb szakálla van, illetve némileg brutálisabb, véresebb is volt a játék, továbbá több emberi ellenféllel is kellett megküzdenie Kratos-nak is fiának. (A végső verzióban erre csak egyszer volt alkalma.)

Tesztünket a „Háború Istenének” legújabb itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu