PVP-re gyúr a Blizzard bejelentetlen shootere?

A Blizzard nem akar lusta módon meggazdagodni az Overwatchból – mást is csinál azért.

2016 vége óta keres a fejlesztőcsapat embereket egy még be nem jelentett shooter játékhoz, amihez tavaly már egy járművel foglalkozó tervezőt és vezető szotfvermérnököket is kerestek (és erről esetleg még írhattunk is). Most egy lépéssel előrébb járnak „a hóviharosok”, ugyanis most már egy senior játékmenettervezőt is keresnek a weboldalukon.

Az álláshirdetésben a PVP fogalom többször is meg van említve, és a szerencsés kiválaszott jó, ha ismeri a kompetitív FPS-játékokat (Call of Duty, Battlefield, Overwatch, Counter-Strike, ilyesmire kell gondolni), és elvárás az is, hogy legyen „tapasztalt a fegyverek, képességek, és játékmenetbeli rendszerek fejlesztésében akció vagy belső nézetes lövöldözős játékokban”.

Szóval valamit csinál a Blizzard, de őket ismerve még egy-két év biztosan eltelik, mire hivatalosan bejelentik, hogy min is dolgoznak…

Forrás: PCGamesN

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu