Már elérhető a Yakuza Kiwami 2 demója [VIDEO]

Remélhetőleg a SEGA ezúttal nem baltázza el úgy, ahogy a Yakuza 6: The Song of Life esetében tették…

Tavasszal ugyanis a japán kiadó a teljes játékot elérhetővé tette, amit persze gyorsan kiküszöböltek – nos, ilyesmire szokás azt mondani, hogy GG. Mindenesetre a második rész PlayStation 4-es felújítása is kipróbálható a megjelenés előtt – a PlayStation Store-on már elérhető a kb. 10 gigabyte-os demó, amiben Kazuma Kiryu körülnézhet Kamurochóban, vagy akár ellátogathat a The Grandbe, Goro Majima terepére. Darts, golf, karaoke, ilyesmikkel is szórakozhatunk, ha nem a többi járókelő pofánrúgása áll hozzánk közel. (Pedig a játék többnyire arról szól a mély sztori mellett…)

Elő is lehet már rendelni a Yakuza Kiwami 2-t a PlayStation Store-on. Ha így teszünk, egy PlayStation 4-téma üti a markunkat. A korlátozott ideig elérhető speciális digitális változat a játékon túl a Special Item Packot is tartalmazza (Demonfire Blade fegyver, Ono Michiyo hostess, Sotaro Komaki R klánkártya, Jo Amon R klánkártya, komédiás öltözet, és egymillió yen).

A Yakuza Kiwami 2 augusztus 28-án jelenik meg a nyugaton PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu