Shenmue III: harci rásegítéssel is erősít

Mivel hét millió dollár támogatáson (Kickstarter + Slacker Backer finanszírozás) is túl jár már a Shenmue III, bővül a játék az AI Battling rendszerrel.

Ezt az Ys Net a minap jelentette be, és ez a kifejezés a legjobban a fejlesztők szájából értelmezhető, úgyhogy fordítunk: „Ez az irányítási rendszer automatikusan felhasználja a tökéletes technikát az ellenfél pozíciójára és távolságára reagálva. Ennek a rendszernek a kutatása, fejlesztése Yu Suzuki koncepcióján alapul – azon játékosoknak kedvez, akik nem szoktak hozzá a verekedős játékokhoz, vagy csak egy teljes immerziót kínáló harci élményt szeretnének. Ez a harci rendszer nagyban támogatja, sőt, kiegészíti a jelenlegi modellt.” Echte kezdőnek szánt megoldás, akik nem akarnak a bunyók során állandóan alulmaradni.

A Fangameren megjelent a Shenmue III Toy Capture Box Set limitált kiadás, ami 450 dollárba fog kerülni (ez forintra mindennel átszámolva valahol 200 ezer forintnál lenne). Ez mind a négy kapszulás figurát (Ryo, Shenhua, Chai, emelővilla), egy eredeti Shenmue III-as illusztrációt, egy exkluzív Arcane Technique játékbeli tekercset, egy szintén játékbeli Ryo-kabátot bőrváltó lehetőséggel, a soundtracket CD-n, egy Yu Suzuki által kurált nyomtatott művészeti könyvet, egy szintén játékbeli Advanced Technique tekercset, 20 játékbeli kapszulás játék jegyet, egy Shenmue III pólót, a Shenmue soundtrackjét MP3-ban, egy digitális művészeti könyvet meg nem jelent illusztrációkkal, a Shenmue III digitális demóját PC-n és a teljes változatot lemezen vagy digitálisan megkapjuk PlayStation 4-en, illetve a nevünk is felbukkan a stáblistában. Ez azért meredek ajánlat.

A júniusban kiküldött támogatói kérdőívekről is mondtak pár gondolatot – három helyen bukkanhat fel a nevünk. Az első angol nyelvű és kötelező, a második és harmadik opcionális és más nyelvű is lehet – ezek lesznek a precedensek (irányadó esetek), ha megadjuk őket. (Persze ha sértőek lesznek, nem kerülnek be.) A játék fejlesztése úgy halad, hogy a PlayStation 4/PC-s lemezes kiadás esetében tényleg a lemezen legyen az adat és ne csak letölteni kelljen a jelentős részét. Internetkapcsolat kelleni fog a frissítésekhez és a jutalmak aktiválásához.

A Shenmue III jövőre jelenik meg PlayStation 4-en és PC-n.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu