Megjelenési dátumot kapott PlayStation 4-en a H1Z1!

Nem sokáig volt nyílt bétában az orosz oligarchákkal kalamajkába kerülő Daybreak Game Company játéka…

A PlayStation Blogon került bejelentésre, hogy egy halom újdonság kerül be a H1Z1-be, a battle royale játékok egyik régi motorosába.

Jön az RPG, illetve a SOCOM mesterlövészpuska, továbbá az ARV jármű is, amiben egy ötfős csapat is elfér, és közülül valaki akár ki is lőheti az ellenfeleket. A Battle Pass Season 1 háromféle jutalmat adhat (ingyenes, prémium, PlayStation Plus), és harminc jutalomsorra készülhetünk – ezeket megnyithatjuk játékon belüli vásárlásokkal, vagy a játék során elért tapasztalati pontok segítségével. A prémium Battle Pass 5,5 euró (~1800 forint) lesz, aki pedig PlayStation Plus-előfizető, a Plusos jutalmakat megkapja a játékmenettel. Két bundle is jön: a kung-fus The Viper Starter Bundle 5 euró, míg a Hardline Deluxe Bundle 35 euró lesz.

A H1Z1 augusztus hetedikén startol el „normálisan” PlayStation 4-en. Továbbra is free-to-play játék marad!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu