Spider-Man: tizenkilenc percnyi pókosdi az ACGHK-ról [VIDEO]

Az Ani-Com & Games Hong Kongon is kiállításra került az Insomniac Games játéka. (Előre szólunk – gyakori lesz a kantoni nyelv használata!)

James Stevenson, a fejlesztők közösségi rendezője játszott a színpadon a Spider-Mannel, miközben elmagyarázott, bemutatott pár játékmechanikai részletet is, így például a pókhálóbomba is látható működés közben. Stevenson pár épületre is felmászott, így például megvizslathatjuk Manhattent az Empire State Building tetejéről is (de az Avengers Tower sem maradt ki, és továbbra is gyanakszunk, hogy a Bosszúállók is fel fognak bukkanni a játékban… különben miért lenne itt a tornyuk?).

Stevenson két rejtett hátizsák helyszínét is bemutatja, aztán egy, a játék világában (New York városról volna szó) dinamikusan zajló események közül egy bankrablást gáncsol el, és a demó végén egy rosszfiú, név szerint Shocker (akit magyarul Sokkolóként ismerhetünk) is felbukkan.

A Spider-Man szeptember 7-én jön, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: Dualshockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu