Visszatérhet Peter Weller az új Robotzsaru filmbe?

MOZI HÍREK – Ha a rendező úgy akarja, talán még ez is összejöhet.

Neil Blomkampet, a District 9 által híressé vált rendezőt bízták meg az új Robotzsaru film rendezésével. Ami izgalmas az egészben, hogy nem egy rebootról van szó, vagy legalább is nem a hagyományos értelemben. Az információkból kiindulva ez sokkal inkább lesz egy soft reboot, amely teljes értékű folytatása lesz az elődjének, de feltehetően át is adja majd a stafétabotot egy újabb generációnak.

Tekintve, hogy közvetlenül a legelső 1987-es részt fogja folytatni tehát a film, logikus és érthető lenne, ha a szerepet az az ember kapná, aki Robotzsaru karakterét eredetileg is megformálta. Peter Wellerről van szó, aki jelenleg is aktívan színészkedik. A bökkenő viszont ott van, hogy 71 éves.

Mindenesetre Neil Blomkamp Twitter bejegyzése arról árulkodik, hogy őt szeretné megnyerni az új film szerepére. Tekintve, hogy ez is egy vérgőzös, 18 karikás film lesz és tekintve a film jellegét, kérdéses, hogy egy ennyi idős színész meg tudna-e bírkózni a feladattal.

Az esély azért meg van rá, a filmnek viszont még megjelenési dátuma nincs, illetve azt nem tudjuk még, hogy mikor fog produkciós fázisba lépni.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu