Judge Eyes: vadonatúj nyomozós krimi-thriller a Yakuza készítőitől! [VIDEO]

A Tokyo Game Show 2018 előtt került bemutatásra Yakuza 6-ból is ismert színészekkel készült új akció-kaland, melyben ezúttal a törvény oldalán állunk!

Egy fiatal ügyész szerepében kell többek között azok után nyomoznunk, akiket eddig irányíthattunk a Yakuza-sorozatban. Hősünk azt a nem túl irigylésre méltó feladatot kapja, hogy Tokió utcáin végrehajtott véres gyilkosságok után nyomozzon, olyan bűnözők és gyilkosok után, akikhez hasonlókkal Kazuma Kiryu nézett farkasszemet a Yakuza-játékokban. Ez a Judge Eyes nagyon vázlatos története, amelyet az a japán fejlesztőcsapat hegeszt, akik több mint egy évtizede csak a Yakuza sorozaton dolgozak. A játékról egy konferencián lebbentették fel a fátylat a Tokyo Game Show indulása előtt.

Az egyelőre csak PS4-re és elő körben csak Japánban megjelenő akció-kalandjátékba a felkelő nap országában már betekintést is nyerhetnek a helyi gamerek egy demo formájában, amelyet a japán PlayStation Store-ból lehet letölteni már a mai naptól.

A végleges játékot Japánban, Ázsiában és Koreában már idén, december 13-tól meg lehet vásárolni, nekünk, európaiaknak sajnos még 2019-ig várni kell és a pontos nyugati megjelenés sem ismert.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu