Az Alone in the Dark franchise a THQ Nordic-é lett!

A THQ Nordic idén komoly bevásárlást hajt végre, egy másik licenc is az övé lett…

Ne feledjük, még februárban bekebelezték a Koch Mediát, amivel a Deep Silver és annak IP-i a THQ Nordic birtokába kerültek. Azóta például a TimeSplitterst és a Second Sightot is felmarkolták, de most még két licenszet felírhatunk a listájukra: az Atari Europe-tól ugyanis az Alone in the Darkot, illetve az Act of War-t is megszerezték.

Főleg az előbbit nevezhetjük egy patinás névnek – a túlélő horror játékok egyik kiinduló neve ugyanis 1992-ben startolt el (tehát messze a Resident Evil vagy a Silent Hill előtt!), igaz, a legutolsó játékuk, a 2015-ös Alone in the Dark: Illumination felettébb khm… gyenge minőségű volt. Innen lesz szép felállni. Az Act of War egy valós idejű stratégia – a sorozat két tagja, a Direct Action és a High Treason 2005-ben és 2006-ban jött ki.

A THQ Nordic stratégiáját ismerve valószínű, hogy ezekkel a játékokkal megpróbálnak egy felújítást, hogy aztán a lehetséges sikerre építve egy új felvonást is készítsenek. Amúgy mi kifejezetten nem lepődnénk meg, ha az év végéig még egy pár nevet még behúzna a THQ Nordic…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu