Asterix & Obelix XXL 2: részletek a felújításról

A Microids felújítja az eredetileg 2006-ban PS2-re és PC-re megjelent Asterix & Obelix XXL 2: Mission: Las Vegumot, amiből új részleteket is közölt.

A játék, ami már Steamen is fellelhető, új textúrákat és modelleket fog biztosítani mindegyik karakternek és ellenfélnek, továbbá a környezet is hasonló ráncfelvarrást kap a megvilágítás feljavításán túl. A játékban több helyen lesznek boltok, amik a játék skillfájának felelnek meg: itt lehet képességeket (új köztük a Pantry és a Cosmic Strike), kombókat, technikai mozdulatokat vásárolni, de a HP-csíkunkat is megnövelhetjük a kaland során, függetlenül attól, hogy easy-n, mediumon, vagy hardon játszunk.

Kihívások is érkeznek újításként: a cél minél több római kifektetése lesz a megadott időn belül – a játék hat területén egyenként kettő van, tehát összesen tizenkettő fog várni ránk. A bronz pénzszerzésre jó, az arany fokozat elérése pedig értelemszerűen a legnehezebb lesz. Lesznek gyűjtögethető tárgyak is – a pályákon találhatunk képeslapokat is, a boltokban 3D-s figurákat nyithatunk meg, továbbá bekerül a gyors utazó (fast travel) rendszer, amivel a már teljesített pályákra visszatérhetünk.

Az akció-kalandjátéknak nevezhető Asterix & Obelix: XXL 2 november 29-én fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és PC-n.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu